vacatures.ap.be

Communicatie-anker - 80%

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Communicatiemanagement - Commerciële communicatie
MC - Communicatiemanagement - PR
MC - Hotelmanagement
MC - Journalistiek
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Karel de Grote
Sector: 
Onderwijs

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

- Je verzorgt de tekst- en beeldredactie voor interne en externe communicatie van de digitale media van de onderwijsgroep Sint Lucas Antwerpen. Je schrijft teksten, controleert en redigeert aangeleverde teksten. Je zorgt voor of geeft advies over ondersteunend beeldmateriaal, vormgeving en lay-out.
- Je zorgt dat de diverse doelgroepen optimaal bereikt worden in hun stijl, met de juiste informatie via de juiste kanalen.
- Je bent mee verantwoordelijk voor de voorbereiding, planning en uitvoering/coördinatie van zowel evenementen die voor alle opleidingen gelden (zoals open campusdagen, infodagen, proclamaties, sid-in beurzen, enz.) als van specifieke bijeenkomsten of activiteiten (zoals bijv. lezingen, congressen, tentoonstellingen). Je volgt het budget op en staat in voor contacten met leveranciers.
- Je bedenkt creatieve en innovatieve concepten voor evenementen.
- Je bent het aanspreekpunt binnen Sint Lucas Antwerpen voor vragen van internen en externen met betrekking tot de georganiseerde evenementen en activiteiten. Je garandeert een vlotte informatiedoorstroming naar alle betrokkenen.
- Je bent werkzaam op campus van Sint Lucas Antwerpen. Je werkt nauw samen met de beleidsmedewerker communicatie en de betrokken collega’s. Je rapporteert aan de directeur van de onderwijsgroep Sint Lucas Antwerpen.

Profiel: 

- Je hebt een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring.
- Je hebt een passie voor communicatie en human interest. Je bent bereid om de evolutie binnen digitale media op de voet te blijven volgen.
- Je hebt interesse in en/of affiniteit met de kunsten.
- Ervaring binnen communicatie en/of bij het organiseren van evenementen is een pluspunt.
- Je bent een administratieve en logistieke duizendpoot met organisatorisch talent. Je gaat daarbij creatief aan de slag.
- Je communiceert vlot en duidelijk naar verschillende doelgroepen.
- Tegenover je contacten op verschillende niveaus, zowel in de organisatie als extern, kan je assertief en diplomatisch te werk gaan.
- Je hebt oog voor verbeteringen vanuit een klantgericht perspectief.
- Je bent analytisch sterk en werkt nauwgezet en planmatig. Je stelt de juiste prioriteiten en houdt focus op de doelstellingen.
- Je bent stressbestendig en praktisch-administratief ingesteld met oog op maximale efficiëntie en effectiviteit.
- Je werkt zeer vlot met toepassingen zoals Outlook, Word, PowerPoint en Excel. Noties van software eigen aan de eventsector zijn een plus (bijvoorbeeld Mailchimp, Qualtrics, …).
- Je bent kritisch ten aanzien van jezelf en werkt actief aan je eigen professionalisering.
- Je bent flexibel en dynamisch en je hebt een hands-on mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden: 

- Een statutaire aanstelling in deeltijds dienstverband (80%) als lid van het administratief en technisch personeel.
- De opdracht begint zo snel als mogelijk met een contract tot 31 augustus 2020, verlengbaar na positieve evaluatie. Een vaste benoeming in de verdere toekomst behoort ook tot de mogelijkheden.
- Een loon in functie van je kwalificaties en ervaring binnen het groeipad B11-B22 (weddeschalen 581-582-592-584). Meer informatie over de weddeschalen en barema’s, vind je op http://onderwijs.vlaanderen.be/nl/vind-je-salarisschaal#hoger-onderwijs
- Typerende arbeidsvoorwaarden binnen onze hogeschool zijn flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, een laptop, opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijke
- vakantieregeling.
- KdG gelooft in de passie en het talent van haar medewerkers en streeft daarbij naar gelijke kansen. Met respect voor diversiteit en een goed evenwicht tussen mannen en vrouwen, verschillende leeftijden en culturele achtergrond. Daarom nodigen we iedereen uit om zich kandidaat te stellen voor deze vacature.

Extra informatie: 

Solliciteren?
Solliciteren kan enkel online via onze website https://www.kdg.be/vacatures
- klik op gewenste vacature
- solliciteer online onderaan de pagina
- vul het sollicitatieformulier in en voeg een uitgebreide motivatie & je cv toe als bijlage

De sollicitatieperiode loopt tot en met 8 december 2019:
- De 1ste selectieronde gebeurt op basis van de ingezonden kandidaturen
- De 2de ronde bestaat uit een oefening en selectie-interview (op woensdagvoormiddag 18 december 2019)
Meer informatie?
Meer informatie over deze vacature kan je bekomen bij Inge Van Ermengem, beleidsmedewerker Communicatie, via inge.vanermengem@kdg.be.

Heb je assistentie nodig bij het posten van je kandidatuur? We helpen je graag verder! Contacteer de dienst HR, via 03 613 13 36 of hr@kdg.be.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
20 november, 2019 to 8 december, 2019
E-mail sollicitaties: 
hr@kdg.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Brusselstraat 45
Postcode: 
2018
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.