vacatures.ap.be

DESIGN ENGINEER

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Roeselare
Provincie van tewerkstelling: 
Oost-Vlaanderen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - automatisering
WT - Elektromechanica - klimatisering
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
WT - Elektromechanica - procesautomatisering
WT - Elektromechanica - technisch-commercieel adviseur
WT - Energiemanagement

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Stepstone
Sector: 
Advise

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Jouw verantwoordelijkheden
Voor een gerenommeerd bedrijf actief in hernieuwbare energie regio Roeselare is Hays Engineering op zoek naar een design engineer.

In deze job als design engineer sta je in voor het ontwerp van A-Z van zonnepanelen en de montage ervan. Je biedt technische ondersteuning bij de verkoop van projecten en maakt voorontwerpen. Eenmaal de opdracht binnen is werk je deze volledig uit en ontwerp je grote systemen met nadruk op de het elektrische (panelen, montage en bekabeling ontwerpen en uittekenen). Je houdt nauwe contacten met de aankoopafdeling en stelt procesverbeteringen voor. Je rapporteert aan de project manager.

Profiel: 

Voor deze job als design engineer kijkt Hays Engineering uit naar een Bachelor of Master in een technische richting (elektriciteit of elektromechanica ). Een eerste werkervaring is een troef, geen must! Je werkt goed met Autocad en hebt een sterke interesse in hernieuwbare energie / zonne-energie. Je bent flexibel, enthousiast en leergierig.

Arbeidsvoorwaarden: 

Je komt terecht in een ondernemend bedrijf binnen hernieuwbare energie waar je de kans krijgt grote en interessante projecten te doen binnen diverse sectoren. Het bestaat uit gemotiveerde mensen met veel technische kennis. Onze klant biedt jou een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen!

Extra informatie: 

Apply on line at https://www.stepstone.be/5/index.cfm?event=offerView.dspOfferInline&offerId=1606860&cid=Partner_NewJobMedia___SP

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
12 februari, 2018 to 12 april, 2018
E-mail sollicitaties: 
stepstone@newjobmedia.com
Plaats: 
Brussel
Straat en huisnummer: 
koninklijke straat 47
Postcode: 
1000