vacatures.ap.be

PRODUCTIELEIDER

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
West-Vlaanderen
Provincie van tewerkstelling: 
West-Vlaanderen
Opleiding: 
WT - Chemie - Biochemie
WT - Voedings- en dieetkunde

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Stepstone
Sector: 
Advise

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Jouw verantwoordelijkheden
Regio West-Vlaanderen
Ploegensysteem (2 ploegen / vaste nacht / volcontinu / 3 ploegen / weekend)
Leidinggevende functie voor ervaren profielen of sterke pasafgestudeerden

In deze job als Productieleider geef je leiding aan 7 tot 30 operatoren. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van jouw team en je motiveert hen tot uitstekende prestaties. Verder streef je naar een voortdurende verhoging van de productiviteit van de productielijnen, verzeker je de veiligheid op de werkvloer en ben je rolmodel voor de waarden binnen de onderneming. Tot slot coach en begeleid je jouw medewerkers in hun persoonlijke ontwikkelingen en prestaties.

Profiel: 

Voor deze job als Productieleider zijn wij op zoek naar een Bachelor of Masterdiploma bij voorkeur in de voeding. Werkervaring is een grote plus, maar ook gemotiveerde pasafgestudeerden komen in aanmerking. Een hands-on mentaliteit gecombineerd met sterke sociale vaardigheden en resultaatgericht werken typeren jouw persoonlijkheid. Je bent bovendien leergierig en je weet hoe je een team kan motiveren en sturen. Tot slot ben je bereid om in ploegen te werken.

Arbeidsvoorwaarden: 

Deze internationale organisatie biedt jou een veelzijdige functie met ruime verantwoordelijkheid in een productieomgeving. Je werkt in een ploegensysteem (2 ploegen / vaste nacht / volcontinu / 3 ploegen / weekend) en kunt indien mogelijk onmiddellijk opstarten. In deze job krijg je ontwikkelingskansen, zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden in binnen- en buitenland en kan je rekenen op een competitief salarispakket met extralegale voordelen.

Extra informatie: 

https://www.stepstone.be/5/index.cfm?event=offerView.dspOfferInline&offerId=1604816&cid=Partner_NewJobMedia___SP

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
9 februari, 2018 to 9 april, 2018
E-mail sollicitaties: 
stepstone@newjobmedia.com
Plaats: 
Brussel
Straat en huisnummer: 
koninklijke straat 47
Postcode: 
1000